Ostern- Postkarten mit W?nschen

 
Κατά την Σχολική χρονιά 2012-13 στο σχολείο μας υλοποιήθηκαν δύο προγράμματα e-Twinning με την καθοδήγηση της καθηγήτριας των  Γερμανικών κ. Σοφίας  Χωματά
 
Το πρώτο είχε θέμα Ostern- Postkarten mit W?nschen (Πάσχα ?Πασχαλινές ευχές και κάρτες) και έγινε σε συνεργασία με σχολεία της Σλοβακίας, της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Σουηδίας και της Γαλλίας προκειμένου να γνωρίσουν οι μαθητές τα ήθη και έθιμα του Πάσχα σε αυτές τις χώρες και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
 
Στο πρόγραμμα πήραν μέρος μαθητές από την Α? και τη Β? τάξη Γυμνασίου: Κατσαρός Νικόλαος Α2, Βαρταλάμη Σοφία Β1, Γεωργιάδου Παρασκευή Α1, Γκρέζου Παναγιώτα Β1, Πορλιδά Ηλιάνα Α4, Γκογκίδης Αλέξανδρος Β1, Ακριτίδης Λάζαρος Β1, Καρίκας Κωνσταντίνος Β2, Μαλιγκούρας Δημήτρης Β3.
      

Je mehr Sport du treibst,desto ges?nder bist du 

 
Το δεύτερο Je mehr Sport du treibst,desto ges?nder bist du (Όσο πιο πολύ αθλείται κανείς, τόσο πιο υγιής είναι) πραγματοποιήθηκε με σχολεία της Πολωνίας και της Σλοβενίας. Οι μαθητές μέσω e-Twinning (Twin-Space) ήλθαν σε επαφή με τους μαθητές των άλλων σχολείων, παρουσίασαν στη Γερμανική Γλώσσα τα αθλήματα και τους αγώνες που γίνονται στο σχολείο μας και αντάλλαξαν απόψεις για τις δικές τους συνήθειες και Hobbys.
 
Σε αυτό το πρόγραμμα πήραν μέρος οι μαθητές του Γ1: Αγιασώτης Παναγιώτης, Βεζύρη Άννα-Μαρία, Αλμπάνης Δημήτρης Βεζύρης Κοσμάς, Αντωνιάδου Μαρία, Γερόπουλος Απόστολος, Αραμπατζόγλου Αλεξάνδρα, Γεώργα Ειρήνη, Αργυρούδης Δημήτριος Γκελής Ιωάννης, Αρδαμερινού Αντωνία, Γκόγκου Γεωργία, Βασιλειάδου Θεανώ, Γουγούσης Βασίλειος.

Φωτογραφίες. πατήστε εδώ

Πρόσθετες πληροφορίες