Λέσχη Ανάγνωσης: Ταξιδεύουμε με όχημα τα βιβλία

 
Την σχολική χρονιά 2016-17 λειτούργησε ομάδα  με υπεύθυνη την κ. Σοφία Σπυροπούλου και υποστηρικτική ομάδα τις κ. Μαρία Βρέζα κ. Ελένη Εξάρχου και πραγματοποίησαν πολιτιστικό πρόγραμμα με θέμα "Λέσχη Ανάγνωσης: Τα ξιδεύουμε με όχημα τα βιβλία" και είχε τις παρακάτω δραστηριότητες:
?Συμμετοχή στους Γ? Αγώνες Λόγου από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 στα αγωνίσματα της εκφραστικής ανάγνωσης και του αυθόρμητου λόγου. 
?Συγγραφή σεναρίου, δημιουργία ταινίας μικρού μήκους με θέμα το σεβασμό της ιδιωτικότητας και συμμετοχή στον 3ο Διεθνή Μαθητικό διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema  διάβασες;» με την ταινία με τίτλο: «Η Ευτυχία της μοναξιάς»
?Δημιουργική ανάγνωση και δραματοποίηση των Ελεύθερων Πολιορκημένων του Διονυσίου Σολωμού και παρουσίαση του έργου στην επετειακή γιορτή της 25ης Μαρτίου από τους μαθητές/τριες της Λέσχης. 
?Συμμετοχή στο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε η Βιβλιοθήκη Πανοράματος για τη συγγραφή διηγήματος και βράβευση μαθήτριας της Λέσχης
?Συμμετοχή στη 14η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης σε ανοιχτή για το κοινό εκδήλωση που οργανώθηκε από το γραφείο πολιτιστικών θεμάτων της Δ.Δ.Ε. στις 12 Μαΐου 2017, όπου μέλη της Λέσχης μίλησαν για τη συμμετοχή και τις εμπειρίες τους στη λέσχη φιλαναγνωσίας του σχολείου και παρουσίασαν σχετικό βίντεο.
 
 
 
 

Πρόσθετες πληροφορίες