ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ

 

Στις 2, 3 και 4 Απριλίου οι καθηγήτριές μας κ. Καραθανάση, κ. εξάρχου, κ. σπυροπούλου, κ. Καπούση, κ. Πάτκου, κ. Πανακλερίδου και κ. Τσιλίγκου οργάνωσαν, καθοδήγησαν και συνόδεψαν την Γ΄Γυμνασίου στην τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στους Δελφούς.

Εμείς τα καημένα τριήμερη εκδρομή θέλαμε, αλλά η κ. Καραθανάση μας στρίμωξε «στα μεγαλεπίβολα σχέδιά Μας»! Να πραγματοποιήσουμε στους Δελφούς θεατρική παράσταση της ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ που διδασκόμαστε βάσει του ωρολογίου προγράμματός μας. η στόχευση του εγχειρήματος ήταν να κατανοήσουμε με βιωματικές καταγραφές την «ψυχαγωγίαν» του δράματος  κάτω   από την επίδραση της μαγείας του ιερού, την υποβολή που ασκεί πάνω στον επισκέπτη ο χώρος και κάτι τέτοια? Κυρίως όμως να αξιοποιήσουμε τις δεξιότητές μας, να πραγματώσουε τη δική μας σκηνοθετική αντίληψη ? πρόταση , «να δημιουργήσουμε»! Η αλήθεια όμως είναι ότι εμείς μόνο αυτό δεν είχαμε κατά νου: πώς να γλυτώσουμε μάθημα, πώς να κοροϊδεψουμε και να γελάσουμε πώς να ΠΑΙΞΟΥΜΕ . Και οι πρόθυμοι πολλοί: Στην σκηνοθετική ομάδα ο Φράγκος από το Γ5, η Βουργουτσή από το Γ1, Γεωργιάδου (Γ1) η Τερζή (Γ5), ο Κιοσκερίδης Α. (Γ2), Γεωργιάδου Π. (Γ1), Γεωργισούδη Β. (Γ1).

Πρωταγωνίστηκαν ο Πάγκαλος Χατζηαντωνίου (Γ5) στο ρόλο του Θεοκλύμενου, η Δήμητρα Πασχαλούδη (Γ4) στο ρόλο της Ελένης, ο Αλέξανδρος Κουκουρίκος (Γ2) ως Μενέλαος.Συμμετείχαν επίσης οι Αι. Γκολστάιν , Α. Γιούσιος, Δ. Δετσιράπης, Γ. Αθανασιάδης, Γ. Νικολούδης, Κ. Σαλαμπάσης, Μ. Τομπουλίδου, Π. φίκος, Ν. Χατζηστογιάννης , Ν. Δημητριάδης, Α. Χαμπίμπης, Δ. Τσιλιμπώνης, Μ. Χότζα, Α. Τσαουσίδης.

Η θεατρική μας παράσταση:

Στιγμιότυπα από την εκδρομή μας στους Δελφούς. Πατήστε εδώ.

 

Πρόσθετες πληροφορίες