Έναρξη σχολικής χρονιάς 2024-25. Αγιασμός

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ξεκίνησε μια νέα σχολική χρονιά στο γυμνάσιο μας. Η αρχή κάθε σχολικής χρονιάς φέρνει μαζί της νέες προκλήσεις, προσδοκίες και ευκαιρίες για γνώση και ανάπτυξη.

Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη με νέες εμπειρίες, τόσο στα μαθήματα όσο και στη σχολική κοινότητα. Η γνώση δεν περιορίζεται μόνο στα βιβλία, αλλά καλλιεργείται μέσα από τη συνεργασία, τη φιλία, την υπευθυνότητα και τη δημιουργικότητα.

Σε αυτό το ταξίδι αγαπητοί μαθητές δεν είστε μόνοι. Οι καθηγητές σας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, καθοδηγώντας σας και υποστηρίζοντάς σας στις προκλήσεις που θα συναντήσετε. Οι γονείς σας επίσης θα βρίσκονται εδώ για να σας ενθαρρύνουν και να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι μια ευκαιρία να θέσετε νέους στόχους, να εξερευνήσετε καινούρια ενδιαφέροντα και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν για μια ζωή.

Ας κάνουμε αυτή τη σχολική χρονιά μια χρονιά γεμάτη πρόοδο, επιτυχίες και θετικές εμπειρίες. Με όρεξη για μάθηση και σκληρή δουλειά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά!

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Μερικά στιγμιότυπα απο την τελετή του Αγιασμού, της διανομης των βιβλίων που ακολούθησαν και από την ενημέρωση των μαθητών από τον Διευθυντή σε θέματα σχολικής ζωής, την επόμενη μέρα